Sončev kamen - kristal optimizma

person Objavil: : Rudica Kovačič Ahlin list V: Opisi kristalov Na: comment Komentar: 0 favorite Zadetek: 4122
sončev kamen

O Sončevem kamnu

Kot že ime pove, je Sončev kamen simbol sonca in v sebi nosi energijo svetlobe. Ta močna in topla energija lahko v vas prebudi skrito moč za premagovanje težav. V grški antiki je bil sončev kamen povezan z bogom sonca, Heliosom. Prinašal naj bi srečo in bogastvo tistemu, ki ga ima v lasti.

Sončev kamen je radosten kamen, vzpodbuja odprtost, toplino in prijaznost. Povečuje vitalnost, pomaga pri premagovanju strahov, prinaša srečo, povečuje intuicijo, prinaša svetlobo in srčno toplino, prispeva k boljši ustvarjalnosti. Cenjen je pri javnih nastopih, saj prežene tremo in vam daje nove ideje.

Izdelki s kristalom sončev kamen >>>

Vpliv na psihološko počutje

Zelo je učinkovit pri čiščenju avre in čaker. Še posebej je koristen, če preveč odlašate, če imate težavo reči ne, če ne morete prekiniti težavne zveze s posesivnimi ljudmi oziroma ljudmi, ki vas pretirano izčrpavajo. Spodbuja samokrepitev in neodvisnost.

Sončev kamen je tudi kamen romantike. Če želite spremembo v vašem ljubezenskem življenju, je to vaša najboljša izbira. Pomaga vam tudi preboleti nenadno izgubo ljubljene osebe.

Za tiste, ki se zaradi strahu in dvomov ne kažejo v pravi luči, je sončev kamen popoln, saj transformira občutek nevrednosti in diskriminacije v bogat in pozitiven spekter energije, ki ponovno uravnovesi čustva in spodbuja optimizem in navdušenje.

Vpliv na fizično počutje

Dobro vpliva na srce. Sončev kamen oddaja toplo energijo, izboljšuje metabolizem in ugodno vpliva na vse organe. Pomaga pri oteklinah, krčih, revmi in pri težavah, ki so povezane z živčnim sistemom, kot so depresija in anksioznost. Odganjal naj bi tudi nočne more.

Sončev kamen in duhovnost

Sončev kamen zaradi svoje univerzalne energije ugodno vpliva na vse čakre. Dopolnjuje in zaključuje energijski krog posameznika. Priporočeno je, da ga vedno nosite ob sebi in z njim meditirate.

Če ga položite na solarni pleksus, pomaga odgnati tesnobo in ugodno vpliva na depresijo. Sončev kamen povečuje seksualno moč in kreativnost. Posebno pa je povezan s spolno čakro.

Če želite zdravilne lastnosti kamna povečati, ga položite v vrečko z zdravilnimi rastlinami in jo pustite za nekaj časa na soncu.


Izdelki s kristalom sončev kamen >>>


Oznake: sončev kamen

Komentarji

Vpišite komentar