palo santo sveti les
  • palo santo sveti les
  • sveti les palo santo

PALO SANTO sveti les

8,00 €

Sveti les Palo Santo - za energijsko čiščenje prostorov

Njegov bogat aromatičen vonj nas sprošča, v zimskem času lajša simptome gripe in težave s prehladnimi obolenji, poleti pa s svojim omamnim vonjem odganja insekte.  

Količina: cca 30 g

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Palo Santo palčke lahko prižgete večkrat. Ko prižgete palčko, jo pustite goreti približno 1 minuto. Držite jo pod kotom 45 stopinj s plamenom naprej, da les dobro zažari. Potem ugasnite plamen in s kadilom pokadite po prostoru, avtu oz. kjerkoli želite prečistiti energijo.

Perujski Indijanci in šamani ga tradicionalno uporabljajo v svojih zdravilnih, religioznih in magijskih obredih že tisočletja. Šamani in zdravilci ga prižigajo ob ritualih, ker čisti energije. Ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj. Ustvarja prijeten sveže dišeč dim s pridihom mete in citrusov, zaradi česar odganja komarje in druge insekte. Prav tako pravijo, da odganja slabe duhove in privablja dobre. Zelo primeren je v pripravah na meditacijo, saj s svojim vonjem zvišuje vibracije in omogoča globljo povezavo z Izvorom. Prav tako Palo Santo spodbuja ustvarjalnost in prinaša srečo tistim, ki se odprejo njegovi magičnosti.

Palo Santo so v Južni Ameriki tradicionalno uporabljali za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glovobola, tesnobe, depresije, vnetij, čustvenih bolečin itd.  Uporabljali so ga tudi za pomiritev razburjenosti in napetosti.

Čarovnija Palo Santa se zgodi v kemičnem procesu, ki se zgodi po njegovem odmrtju. Ko odmre, mora odležati v svojem naravnem okolju še od 4 do 10 let, s tem zaključi svojo preobrazbo in samo tako se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane Sveti les.

Uporaba Pala Santa >>>

1367

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: